Nov obraz za mazdo2

Foto: Žurnal24 Mazda2 Foto: Žurnal24 Mazda3 Foto: Žurnal24 Mazda5
Mazda bo na prihajajočem avtosalonu v Parizu (od 2. do 17. oktobra) predstavila nekaj novosti, med katerimi bo tudi prenovljena mazda2.
Oglej si celoten članek

Prenova v praksi prinaša prepoznavno Mazdino masko na nosu, naprednejšo obliko notranjosti, nove barve, pri Mazdi pa bodo predstavili tudi nove različice z avtomatskim menjalnikom, kot tudi motorje, ki zdaj zadovoljujejo ekološke standarde Euro5.

Mazdi2 za modelsko leto 2011 bo v Parizu družbo delala nova mazda5 z novim in bolj ekonomičnim MZ-CD 1,6-litrskim dizelskim agregatom z močjo 85 kW/115KM in novim šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Poraba naj bi bila v povprečju vsega 5,2-litra na sto prevoženih kilometrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.