Nov veliki bencinski servis ob avtocesti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
OMV Slovenija je na počivališču Grosuplje Cikava ob dolenjski avtocesti danes odprl bencinski servis, ki se uvršča med največje in najsodobnejše avtocestne bencinske servise v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Na njem gostom poleg goriv in maziv nudijo tudi druge storitve, med drugim jim je 24 ur na dan na voljo gostinska ponudba sveže hrane, so sporočili iz družbe.

Bencinski servis, ki je zgrajen v skladu z najsodobnejšimi standardi, se razprostira na približno 30.000 kvadratnih metrih zemljišča, ki vključuje zelenice, parkirišča za osebna in tovorna vozila, posebna počivališča za avtodome in oskrbo avtodomov, prostor za rekreacijo in sprostitev ter otroško igrišče tik ob gostinskem delu bencinskega servisa.

"Z odprtjem novega, 21. avtocestnega bencinskega servisa smo prisotni tudi na celotnem avtocestnem križu, kjer smo samo v zadnjih treh letih število bencinskih servisov zvišali za 50 odstotkov," je ob odprtju poudarila vodja maloprodaje pri OMV Slovenija Vanja Lombar in dodala, da so bencinske servise razvili v večfunkcionalne storitvene centre.

V OMV Slovenija zagotavljajo, da bodo sredstva tudi v prihodnje vlagali v razvoj svojih storitev in širitev maloprodajne mreže, obenem pa bodo posodabljali obstoječo mrežo bencinskih servisov v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:48 27. Oktober 2013.

    Slovenija ni in nikoli ne bo Nemčija s tisoči in tisoči km AC. Tako pa voznik na razdalji 100 km …

  • 13:04 26. Oktober 2013.

    Da ne omenjam tega, da obstajajo albatrosi, ki leta 2013 fizično plačujejo položnice. In vsi, ki želijo plačat bencin čakajo …

  • 13:02 26. Oktober 2013.

    Najnaprednejši my ass - naj dajo, da se da na vsaki pumpi direkt plačat in ne da moreš not čakat …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.