Avto
21 ogledov

Nov veliki bencinski servis ob avtocesti

OMV dizelsko gorivo je pripravljeno na nizke temperature. Žurnal24 main
OMV Slovenija je na počivališču Grosuplje Cikava ob dolenjski avtocesti danes odprl bencinski servis, ki se uvršča med največje in najsodobnejše avtocestne bencinske servise v Sloveniji.

Na njem gostom poleg goriv in maziv nudijo tudi druge storitve, med drugim jim je 24 ur na dan na voljo gostinska ponudba sveže hrane, so sporočili iz družbe.

Bencinski servis, ki je zgrajen v skladu z najsodobnejšimi standardi, se razprostira na približno 30.000 kvadratnih metrih zemljišča, ki vključuje zelenice, parkirišča za osebna in tovorna vozila, posebna počivališča za avtodome in oskrbo avtodomov, prostor za rekreacijo in sprostitev ter otroško igrišče tik ob gostinskem delu bencinskega servisa.

"Z odprtjem novega, 21. avtocestnega bencinskega servisa smo prisotni tudi na celotnem avtocestnem križu, kjer smo samo v zadnjih treh letih število bencinskih servisov zvišali za 50 odstotkov," je ob odprtju poudarila vodja maloprodaje pri OMV Slovenija Vanja Lombar in dodala, da so bencinske servise razvili v večfunkcionalne storitvene centre.

V OMV Slovenija zagotavljajo, da bodo sredstva tudi v prihodnje vlagali v razvoj svojih storitev in širitev maloprodajne mreže, obenem pa bodo posodabljali obstoječo mrežo bencinskih servisov v Sloveniji.

Komentarjev 3
  • Oxxo 12:48 27.oktober 2013.

    Slovenija ni in nikoli ne bo Nemčija s tisoči in tisoči km AC. Tako pa voznik na razdalji 100 km prevozi min. 5 bencinskih servisov.... Kje je tu logika????? V nobeni državi jih še nisem videl toliko na vsakem koraku.

  • aba 13:04 26.oktober 2013.

    Da ne omenjam tega, da obstajajo albatrosi, ki leta 2013 fizično plačujejo položnice. In vsi, ki želijo plačat bencin čakajo in čakajo ...

  • aba 13:02 26.oktober 2013.

    Najnaprednejši my ass - naj dajo, da se da na vsaki pumpi direkt plačat in ne da moreš not čakat v vrsti, ker en plačuje karte za koncert, drug kupuje neke loterijske zadeve itd. itd. Tega pa itak ne bo ane