Nova era za ix35

Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Hyundai bo v Ženevi poleg grand santa feja razkril še prenovljeni ix35, ki prihaja na tržišče tri leta za svojim predhodnikom.
Oglej si celoten članek

Prenovljeni ix35 ponuja nov dizajn in širok nabor tehnoloških izboljšav. Poleg obstoječe palete motorjev bo na voljo z novim, v Evropi razvitim 2,0-litrskim bencinskim GDI motorjem, ki ponuja več moči ter nižjo porabo goriva. Izboljšano je tudi podvozje, ki je prilagojeno vožnji po evropskih cestah.

Iz večjih družinskih SUV modelov je dobil tristopenjski sistem uravnavanja trdote volana Flex Steer. Voznik lahko izbira med režimi Normal, Comfort in Sport. Za večjo vidnost na cesti skrbijo biksenonski žarometi, vozniku pa so namenjeni TFT Supervision merilniki z LCD barvnim zaslonom.

Več bo znano po predstavitvi na ženevskem avtosalonu, ki vrata novinarjem in javnosti odpira prihodnji teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.