Nova limuzina iz Renaulta

Foto: Žurnal24 Renault latitude bo evropskim voznikom bolj podrobno predstavljen jeseni na avto Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Renault bo na avtomobilskem salonu v Moskvi konec avgusta predstavil svetovno novost v obliki nove limuzine, ki so jo poimenovali latitude.
Oglej si celoten članek

Renault avtosalona v Moskvi ni izbral po naključju. Limuzina latitude je namreč namenjena ruskemu tržišču, prodajali pa jo bodo še v Romuniji, Turčiji, Sevetni Afrki, Mehiki in Aziji.

Latitude je rahlo izpopolnjena različica znanega modela samsung SM5, ki ga proizvaja Renault Samsung Motors (korejski del naveze Renault-Nissan). Latitude Francozi opisujejo kot kakovosten, varen in prostoren družinski avtomobil, ki v dolžino meri 489 cm, v širino 183 cm in v višino 149 cm. Več podrobnostih o novincu bo znanih naknadno.

Oprema latituda med drugim obsega smerna bi-ksenonska žarometa, kromaste obrobe dvofunkcijski ionizator zraka z dvojnim razpršilnikom dišav, troobmočno klimatsko napravo, masažnim voznikov sedež, zvočnim sistem Bose Premium, prostoročno kartico Renault, ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.