Avto
30 ogledov

Nova limuzina iz Renaulta

Renault latitude bo evropskim voznikom bolj podrobno predstavljen jeseni na avto
1/6
Žurnal24 main
Renault bo na avtomobilskem salonu v Moskvi konec avgusta predstavil svetovno novost v obliki nove limuzine, ki so jo poimenovali latitude.

Renault avtosalona v Moskvi ni izbral po naključju. Limuzina latitude je namreč namenjena ruskemu tržišču, prodajali pa jo bodo še v Romuniji, Turčiji, Sevetni Afrki, Mehiki in Aziji.

Latitude je rahlo izpopolnjena različica znanega modela samsung SM5, ki ga proizvaja Renault Samsung Motors (korejski del naveze Renault-Nissan). Latitude Francozi opisujejo kot kakovosten, varen in prostoren družinski avtomobil, ki v dolžino meri 489 cm, v širino 183 cm in v višino 149 cm. Več podrobnostih o novincu bo znanih naknadno.

Oprema latituda med drugim obsega smerna bi-ksenonska žarometa, kromaste obrobe dvofunkcijski ionizator zraka z dvojnim razpršilnikom dišav, troobmočno klimatsko napravo, masažnim voznikov sedež, zvočnim sistem Bose Premium, prostoročno kartico Renault, ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.