Nova niva ostaja robusten terenec

Foto: GM AvtoVAZ Chevrolet niva koncept Foto: GM AvtoVAZ Chevrolet niva koncept Foto: GM AvtoVAZ Chevrolet niva koncept Foto: GM AvtoVAZ Chevrolet niva koncept Foto: GM AvtoVAZ Chevrolet niva koncept Foto: GM AvtoVAZ Chevrolet niva koncept Foto: GM AvtoVAZ Chevrolet niva koncept Foto: GM AvtoVAZ Chevrolet niva koncept Foto: GM AvtoVAZ Chevrolet niva koncept
GM-AvtoVAZ je objavil serijo uradnih fotografij s katerimi najavlja skorajšnjo javno razkritje konceptne chevrolet nive.
Oglej si celoten članek

Niva koncept bo javnosti predstavljena na mednarodnem avtosalonu v Moskvi.

Koncept ni le še eden od avtomobilov, ki ne bo nikoli ugledal cest, pač pa naj bi bil kot naslednik zimzelene nive v prodaji konec prihodnjega leta ali najkasneje leta 2016.

Zunanji in notranji dizaj je povsem nov v primerjavi z dosedanjo chevrolet nivo. Novinka bo imela pogon na vsa štiri kolesa, koncept pa poleg visokega odmika podvozja od tal in 16-palčnih koles (pnevmatike 235/70 R16) zaznamujejo še dodatna svetila na strehi, strešni prtljažnik zaščitna mreža na žarometih in rezervno kolo na vratih prtljažnika.

Koncept je z 4316 milimetri v dolžino 260 milimetrov daljši od aktualnega modela. Ruski viri razkrivajo, da bo dosedanji 1,7-litrski motor zamenjal 1,8-litrski PSA štirivaljni bencinski motor z 135 konjskimi močmi in 170 Nm navora. Pod petstopenjski menjalnik se podpisuje General Motors.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:56 27. Avgust 2014.

    Končno smo dočakali prenvo legendarne Nive, ki je za povrh vsega še lepo in uporabno oblikovana. Čestitke. Verjamem, da boo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.