Nova zvezda na cesti

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Pri Mercedesu so s pomočjo spleta po vohunskih razkrili tudi uradne fotografije novega modela CLS. Lepoto kupejevske limuzine si lahko pogledate v fotogaleriji.
Oglej si celoten članek

Fotografije potrjujejo, da bo novi CLS veliko povzel po odmevni študiji shooting brake, med drugim agresivni sprednji del. Seveda na prestižni zvezdi ne bodo manjkale dnevne LED-luči, svoje bo k videzu dodal še dolg pokrov motorja. Pod njim se bosta na bencinski strani vrtela 3,5 V6 (225 kW) in novi 4,6-litrski V8 (320 kW). Oba imata neposredni vbrizg. Dizla bosta 3,0-litrski V6 (185 kW) in 2,2-litrski s 150 kW. Drugo leto pride še najbolj popoprani CLS63 AMG s 5,5-litrskim V8.

Znotraj je za štiri potnike seveda izdatno poskrbljeno, tako kot smo vajeni pri izdelkih iz Stuttgarta. Več podrobnosti v naslednjih dneh, uradna predstavitev pa bo na pariškem salonu na začetku oktobra.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.