Avto
32 ogledov

Nova zvezda na cesti

1/17
Žurnal24 main
Pri Mercedesu so s pomočjo spleta po vohunskih razkrili tudi uradne fotografije novega modela CLS. Lepoto kupejevske limuzine si lahko pogledate v fotogaleriji.

Fotografije potrjujejo, da bo novi CLS veliko povzel po odmevni študiji shooting brake, med drugim agresivni sprednji del. Seveda na prestižni zvezdi ne bodo manjkale dnevne LED-luči, svoje bo k videzu dodal še dolg pokrov motorja. Pod njim se bosta na bencinski strani vrtela 3,5 V6 (225 kW) in novi 4,6-litrski V8 (320 kW). Oba imata neposredni vbrizg. Dizla bosta 3,0-litrski V6 (185 kW) in 2,2-litrski s 150 kW. Drugo leto pride še najbolj popoprani CLS63 AMG s 5,5-litrskim V8.

Znotraj je za štiri potnike seveda izdatno poskrbljeno, tako kot smo vajeni pri izdelkih iz Stuttgarta. Več podrobnosti v naslednjih dneh, uradna predstavitev pa bo na pariškem salonu na začetku oktobra.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.