Novi C-MAX

Foto: Žurnal24 Oblikovne poteze novega forda C-MAX so povzete po konceptnem vozilu iosis MAX, k Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ford je na ogled postavil prve fotografije povsem novega modela C-MAX, ki bo svetovno premiero doživel na frankfurtskem avtosalonu, ki svoja vrata odpira čez dva tedna.
Oglej si celoten članek

Ford tudi pri novem C-MAX-u nadaljuje kinetični dizajn, ki je še bolj dinamičen in izraža lastnosti kupeja, saj ima zaobljeno strešno linijo. Kljub temu je še vedno udoben, prostoren in uporaben, prav te lastnosti pa so odlikovale aktualno različico.

Ford je v svojo paleto modelov uvedel vrsto novih tehnologij, vključno s povsem novim 1,6-litrskim EcoBoost bencinskim motorjem z neposrednim vbrizgavanjem, in napredne funkcije za večjo priročnost in varnost, kot sta delno samodejno bočno parkiranje in sistem za nadzor mrtvih kotov. Ford C-MAX bo naprodaj v drugi polovici leta 2010 in bo prvi v novi generaciji globalnih vozil Fordovega nova razreda C, ki jo bo tovarna dopolnjevala v naslednjih nekaj letih. Globalni paleti vozil se bo konec leta 2010 pridružil tudi povsem novi ford focus.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.