Novi civic se slači

Foto: Honda Honda civic Foto: Honda Honda civic Foto: Honda Honda civic Foto: Honda Honda civic Foto: Honda Honda civic Foto: Honda Honda civic
Honda bo novi civic javnosti predstavila čez dva tedna na Frankfurtskem avtomobilskem salonu IAA 2011. Novi model, ki je bil posebej razvit za evropski trg, bo izključno v izvedbi petvratnega hatchbacka konkuriral v segmentu C. V evropske prodajne salone bo prišel v začetku leta 2012.
Oglej si celoten članek

Na spletu se je po fotografijah zakritega avtomboila, pojavila prva uradna fotografija delno odkrite nove generacije honde civic, ki razkriva videz zadka. Sklop zadnjih luči deluje kot spojler, veliko poudarka pa je bilo na aerodinamiki. Vsi sestavni deli karoserije so bili oblikovani s poudarkom na vožnji in vodljivosti, znižanju izpustov CO2, kakovostni notranjosti in vsestranski praktičnosti, s poudarkom na prtljažnem prostoru.

Honda bo v Frankfurtu predstavila še prenovljeni hibrid Insight, razstavljeno modelno paleto bodo dopolnjevali CR-Z, CR-V, Jazz in Accord. Poleg tega bodo pokazali še izbor svojih najnovejših motornih koles in energetskih agregatov. Vizijo prihodnosti bo Honda predstavila s Honda EV Concept in EV-Neo – Hondini električni vozili na štirih oz. dveh kolesih, z električnim vozilom na gorivne celice FCX Clarity in Plug-In Hybrid (hibridno vozilo s polnilnim priključkom).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.