Novi ferrari roma obuja leta sladkega življenja

Foto: Ferrari ferrari. ferrari roma Foto: Ferrari ferrari. ferrari roma Foto: Ferrari ferrari. ferrari roma Foto: Ferrari ferrari. ferrari roma Foto: Ferrari ferrari. ferrari roma
Ferrari je predstavil svoj novi kupe s sedežno razvrstitvijo 2+2, ki ga je poimenoval kar roma, s čimer spominja na dneve sladkega življenja "La Dolce Vita" v italijanski prestolnici Rimu.
Oglej si celoten članek

Že v torek so novinca namreč napovedovali s fotografijo mize v italijanski kavarni, na kateri so bili skodelica kapučina , dizajnerska sončna očala in napis La Nuova Dolce Vita, s čimer so spomnili na kultni film La Dolce Vita, ki ga je leta 1960 posnel Federico Fellini.

Foto: Ferrari ferrari. ferrari roma

Harmoničen, brazčasen in sodoben

Za ferrari roma, ki je luč sveta ugledal na posebnem dogodku za kliente v Rimu, predstavniki znamke iz Modene pravijo, da s harmoničnimi karoserijskimi linijami, brezčasno eleganco in vrhunsko tehnologijo postavlja nove standarde v svoji kategoriji. Dodajajo, da je ferrari roma sodobna prezentacija brezskrbnega in veselega življenjskega sloga, ki je bil značilen za Rim v petdesetih in šestdesetih letih prejšnjega stoletja.

Foto: Ferrari ferrari. ferrari roma

Nova merila zmogljivosti

Poleg tega pa ferrari roma v svoji kategoriji postavlja tudi nova merila zmogljivosti, za kar je zaslužen predvsem turbobencinski motor V8, ki izhaja iz družine motorjev z večkratnim naslovom mednarodnega motorja leta in pri 7.500 vrtljajih na minuto razvoje moč 620 'konjev'. Deluje v kombinaciji z novim 8-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko, ki se je prvi pojavil v ferrariju SF90 stradale, in zagotovi pospeške v 3,4 sekunde do 100 kilometrov na uro.

Foto: Ferrari ferrari. ferrari roma

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.