Mercedes A razkril novo obliko luči

Foto: Mercedes-Benz
Foto: Mercedes-Benz AG
Novi mercedes razred A je podražil s prvo fotografijo zunanjosti.
Oglej si celoten članek

Tretja generacija najmanjšega mercedesa bo premiero doživela že ta teden. Potem ko smo že pred časom videli, kako lep bo razred A znotraj tudi po zaslugi povsem novega MBUX infozabavnega sistema in serijskih digitalnih zaslonov, si lahko sedaj že malce bolje predstavljamo tudi, kako bo videti od zunaj, vsaj spredaj. 

Novi A Novi mercedes A uvaja serijsko novost

Pri znamki sicer najavljajo veliko možnosti oblikovanja po lastnem okusu, iz luksuznega S-a pa bo povzel tudi upravljanje funkcij na volanskem obroču prek na dotik občutljivih stikal. Prtljažnika bo za 370 litrov, hkrati bo tudi precej bolj praktičen od dosedanjega modela, še obljubljajo.

Avto Slovenski guru oblikovanja spregovoril o najbolj norem mercedesu do zdaj

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-benz A razred

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.