Novi porsche 911 predčasno razkrit

Foto: Porsche
Foto: Porsche
Še pred premiero v Los Angelesu so Porscheju na splet ušle prve uradne fotografije nove generacije modela 911.
Oglej si celoten članek

Čeprav v nizki resoluciji prve fotografije razkrivajo povsem razkritega novega porscheja 911. Na fotografijah je prikazana močnejša različica carrera 4S s pogonom na vsa štiri kolesa.

Ujet Jamajčan s porschejem divjal po dolenjki

Vidne so vse vizualne spremembe v primerjavi z aktualno generacijo globalno popularnega športnega avtomobila, vključno z drugačnim prednjim odbijačem, zelo spremenjen je zadek avtomobila z novo oblikovanimi zadnjimi lučmi v obliki traku LED, kar je nasploh zadnji trend v avtomobilski industriji.

Foto: Porsche Porsche 911

Avto Ko amaterju zaupaš porscheja s 1200 konji

Notranjost je v znamenju sodobnosti in tehnološke naprednosti. Nova je digitalna instrumentalna plošča, povsem na novo je zasnovana tako klimatska naprava, kot vsa stikala in tudi ročica na novo razvitega dvosklopčnega osemstopenjskega samodejnega menjalnika s pomočjo katerega se navor prenaša na vsa štiri kolesa.

Avto Rimac je odkril, koliko milijonov je Porsche vložil v njegovo družbo

Foto: Porsche Porsche 911

Tehnične podrobnosti nove 911-ce še niso znane, ugiba pa se, da bo pod motornim pokrovom šestvaljni trilitrski twin-turbo motor z močjo 336 kilovatov (450 KM) in navorom 530 Nm. Javna premiera novega porscheja 911 bo 27. novembra na avtomobilskem salonu v Los Angelesu.

Avto Potrjeno: prvi električni porsche
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.