Avto
3465 ogledov

Novi porsche 911 predčasno razkrit

Porsche 911 Porsche
Še pred premiero v Los Angelesu so Porscheju na splet ušle prve uradne fotografije nove generacije modela 911.

Čeprav v nizki resoluciji prve fotografije razkrivajo povsem razkritega novega porscheja 911. Na fotografijah je prikazana močnejša različica carrera 4S s pogonom na vsa štiri kolesa.

Radar Ujet Slovenija Jamajčan s porschejem divjal po dolenjki

Vidne so vse vizualne spremembe v primerjavi z aktualno generacijo globalno popularnega športnega avtomobila, vključno z drugačnim prednjim odbijačem, zelo spremenjen je zadek avtomobila z novo oblikovanimi zadnjimi lučmi v obliki traku LED, kar je nasploh zadnji trend v avtomobilski industriji.

Porsche 911 | Avtor: Porsche Porsche

Avto Ko amaterju zaupaš porscheja s 1200 konji

Notranjost je v znamenju sodobnosti in tehnološke naprednosti. Nova je digitalna instrumentalna plošča, povsem na novo je zasnovana tako klimatska naprava, kot vsa stikala in tudi ročica na novo razvitega dvosklopčnega osemstopenjskega samodejnega menjalnika s pomočjo katerega se navor prenaša na vsa štiri kolesa.

Rimac C-Two Avto Rimac je odkril, koliko milijonov je Porsche vložil v njegovo družbo

Porsche 911 | Avtor: Porsche Porsche

Tehnične podrobnosti nove 911-ce še niso znane, ugiba pa se, da bo pod motornim pokrovom šestvaljni trilitrski twin-turbo motor z močjo 336 kilovatov (450 KM) in navorom 530 Nm. Javna premiera novega porscheja 911 bo 27. novembra na avtomobilskem salonu v Los Angelesu.

Mission E Cross Turismo Avto Potrjeno: prvi električni porsche
 
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.