Novi predsednik Avto-moto zveze Slovenije o svojih prvih potezah

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Skupščina AMZS je izvolila novega predsednika Avto-moto zveze Slovenije, največje slovenske nevladne organizacije na področju mobilnosti in nacionalne panožne zveze za motošport in karting.
Oglej si celoten članek

To je postal 52-letni Andrej Brglez, ki se je v svojem nagovoru po izvolitvi članicam AMZS zahvalil za zaupanje in poudaril, da bodo glavni cilji krepitev vloge Avto-moto zveze Slovenije v družbi in njeno prilagajanje na izzive mobilnosti, velik poudarek pa bo tudi na razvoju avto-moto športa.

Po hudi nesreči Z njihovo uporabo do 40 odstotkov manj poškodb v prometu

Za Brgleza je glasovalo 26 od 47 zakonitih zastopnikov polnopravnih članic Avto-moto zveze Slovenije, 21 glasov je prejel dosedanji predsednik AMZS Anton Breznik.

Foto: AMZS Andrej Brglez je postal novi predsednik Avto-moto zveze Slovenije

Pomembno Pomembno: Zato pretečenega kompleta prve pomoči ne vrzite stran!

Andrej Brglez je uveljavljen v strokovni javnosti in znan tudi splošni javnosti, saj ima 52-letnik bogate izkušnje na različnih področjih. Je sociolog, publicist, raziskovalec in razvojnik vsebin trajnostne mobilnosti, avtor in pobudnik številnih preventivnih akcij za motoriste in voznike osebnih vozil, avtor različnih prometnovarnostnih in okoljskih publikacij, inštruktor varne vožnje in že dve desetletji testni voznik osebnih vozil in motociklov.

Rabljeni avti Študent bi rad avto za 2.000 evrov, kaj kupiti?

Novi predsednik AMZS se je predstavnikom članic AMZS  zahvalil za zaupanje in dejal: »Potrudil se bom, da bomo še okrepili vlogo Avto-moto zveze Slovenije v družbi in da jo bomo pripravili na izzive mobilnosti, s čimer bo tudi članstvo v AMZS še bolj privlačno. Velik poudarek bo na razvoju avto-moto športa, kjer nas prav tako čaka še ogromno dela. Z izkazano podporo se naša skupna pot šele začenja. Na njej nikakor ne bom mogel brez vas. In četudi me je v skladu s Statutom AMZS za predsednika predlagalo eno avto-moto društvo, si bom prizadeval, da bom predsednik vseh. Naše skupne cilje bomo dosegli z veliko komunikacije ter v duhu sodelovanja, s čimer bomo prispevali k uresničevanju temeljnega poslanstva AMZS in k dobrobiti naših članov.«
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:24 23. November 2021.

    Komolci so delali, ste pozabili na dolenjsko princeso SD Bruskoletovo, sama lepota, kot tega mladeniča in veliko povspetništva, a ne …

  • 09:05 23. November 2021.

    Verjamem ,da bo g. Brglez naredil več kot njegov predhodnik iz Maribora ,ki je vso svojo energijo posvečal lastnemu podjetju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.