Novi težki volkswagen bo izgledal takole ...

Foto: Volkswagen VW crafter Foto: Volkswagen VW crafter Foto: Volkswagen VW crafter
Volkswagen je objavil prve uradne skice, kako bo izgledala njihova naslednja generacija crafterja.
Oglej si celoten članek

Crafter po desetih letih torej prihaja v novi generaciji, ki bo povzela tudi vse najboljše prvine aktualnega dizajna znamke. Uradne skice kažejo v prednje luči razpotegnjene vodoravne linije, izrazite bočne črte in vse prej kot dostavniško dolgočasen zadek. 

Koeficient zračnega upora je z 0,33 na ravni marsikaterega avtomobila, prav tako naj bi kombi nudil "optimiziran" tovorni prostor. Seveda bodo na voljo tudi potniške različice ali gole šasije. 

Pri Volkswagnu so pripisali, da so pri razvoju nove generacije tesno sodelovali z dosedanjimi lastniki, zaradi česar si lahko obetamo veliko uporabnih trikov v notranjosti. 

Kdaj bodo pokazali različico "v mesu", še niso povedali, a ker ga nameravajo pričeti prodajati že to jesen, ne bo treba dolgo čakati.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.