Obeta se nov prestižni kompakt

Foto: Žurnal24 Lexus LF-Ch
Eden zanimivejših konceptov v Frankfurtu bo prav gotovo Lexusov LF-Ch, s katerim bo ta premium proizvajalec nakazal vstop v C-segment.
Oglej si celoten članek

Za zdaj so Japonci objavili le eno fotografijo koncepta, ki ga pri Lexusu postavljajo ob bok BMW-seriji 1, Volvu C30, Audiju A3 in še komu. Razlika med njim in konkurenti pa bo v tem, da se bo serijski avtomobil, ko bo nared, že kitil s hibridnim pogonom.

Toyota IQ sport koncept

 
Omenjeni pogon bo seveda zagotovo Toyotin Hybrid Sinergy Drive, čeprav proizvajalec natančnih podatkov še ni izdal. Sicer pa bo matična Toyota na salonu v Frankfurtu sredi septembra predstavila še koncept auris HSD, ki naj bi bil prvi avtomobil široke razširjenosti s hibridnim pogonom. Na razstavnem prostoru bosta še dve izvedenki IQ-ja. Na razstavišču bo tudi prius tretje generacije s tehnologijo plug-in.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.