Odpuščeni Clarkson spregovoril o škandalu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Jeremy Clarkson pravi, da bo oddajo Top Gear pogrešal.
Oglej si celoten članek

Za mnoge legendarni voditelj Jeremy Clarkson, ki so ga zaradi napada na sodelavca odpustili, je v kolumni za sobotno izdajo časnika Sun zapisal, da bo pogrešal vodenje BBC-jeve oddaje Top Gear. "Srčna hvala vsem, ki so mi pisali, da me bodo v oddaji pogrešali. Ni veliko, kljub temu naj povem, da bom tudi jaz pogrešal vodenje oddaje.“

BBC je Clarksona odpustil pretekli mesec, ko je prišlo na dan, da je v sporu s producentom Oisinom Tymonom "prestopil mejo“. Tymon je moral po sporu zaradi presekane ustnice v bolnišnico.

Clarkson kljub škandalu ni izgubil podpore svojih oboževalcev. Milijon ljudi je podpisalo peticijo, s katero želijo BBC prepričati, naj ga spet zaposli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 23:43 18. April 2015.

    Bravo, BBC. Mislil je, da je bog.

  • mph
    19:52 18. April 2015.

    Hja, se bije stalna bitka v ostri konkurenci med JJ in Murglskim palčkom. :-)

  • 19:43 18. April 2015.

    Za nasilje ki nastopa s pozicije moči, pomembnosti in nenadomestljivosti ne sme biti opravičila. Bravo BBC, pokazali ste moralno držo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.