Poglejte novo opel zafiro life

Foto: Opel Opel zafira life Foto: Opel Opel zafira life Foto: Opel Opel zafira life Foto: Opel Opel zafira life Foto: Opel Opel zafira life Foto: Opel
Zafira ni več zgolj klasičen enoprostorec. Opel je predstavil zafiro life.
Oglej si celoten članek

Že dolgo se ugiba, kaj bo Opel ob priključitvi h koncernu PSA naredil s svojo paleto modelov, saj najnovejši izdelki, kot je grandland X nastajajo na isti platformi kot Peugeotovi in Citroënovi modeli.

Foto: Opel Opel zafira life

Avto Opel combo je prostorski čudež

Podobno kot combo, ki je sorodnik peugeot rifterja in citroën berlinga, je z zafiro life, ki je Oplova različica že znanih modelov citoën spacetourer in peugeot traveller. PSA je svoja kombija predstavil na avtomobilskem salonu v Ženevi leta 2016, obstaja pa tudi Toyotina različica proace, saj je PSA vozilo razvil v sodelovanju s Toyoto.

Foto: Opel Opel zafira life

Avto Ne, Opel ne ukinja teh dveh modelov!

Seveda ima vsako vozilo svoj dizajnerski pristop, vsaj ko govorimo o motorni maski. Zafira Life bo na voljo v treh dolžinskih različicah, 4,6 metra, 4,95 metra in 5,3 metra. Vozilo v širino meri 1,9 metra. Možno bo izbirati med dvema medosnima razdaljama - 2,95 metra in 3,28 metra.

Vozilo ima lahko do devet sedežev, prostornina prtljažnika je med 1500 in 3397 litri.

Avto Opel razkril svojo prihodnost

Foto: Opel

Med opremo Opel izpostavlja panoramsko streho, head-up zaslon, večpredstavnostni sistem s 7-palčnim zaslonom občutljivim na dotik, Apple CarPlay in Android Auto, kamera zadaj, električno nastavljivi in v usnje oblečeni sedeži, električno pomična drsna vrata ... Za stabilnejšo vožnjo na neutrjenem terenu bo možno izbrati sistem za nadzor oprijema intelligrip.

Avto Opel razkril vročo vest o novi corsi

Več tehničnih podatkov, tudi motorizacija, bo znanih 18. januarja, ko bo zafira life prvič javno razkrita na avtomobilskem salonu v Bruslju. Novo Oplovo vozilo bo možno naročiti z mesecem februarjem.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.