Osem mehanikov, ki se bo potegovalo za naziv Mehanik leta 2019

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Končalo se je glasovanje, s katerim ste bralci določili osem mehanikov, ki se bodo v finalu ob lanskoletnem zmagovalcu Anžetu Sokliču pomerili za prestižni naslov Mehanik leta 2019. Letos ste bralci svojim finalistom namenili več kot 50 tisoč glasov.
Oglej si celoten članek

Pri določitvi sedmih finalistov smo glavno vlogo podelili vam, bralcem, da ste sedmerico z največ glasovi popeljali v veliki finale, kjer se bodo soočili z branilcem naslova, Mehanikom leta 2018 Anžetom Sokličem.

Avto Dobili smo novega najboljšega mehanika v državi

Slednjemu bodo 3. decembra na šestem izboru Mehanika leta v delavnicah in učilnicah Srednje poklicne in strokovne šole Bežigrad – Ljubljana (SPSŠB), delali družbo Robert Žnider, Beno Rigač, Leon Voršič, Boštjan Pestotnik, Žan Umek, Luka Kovač in Matjaž Zalaznik. Za uvrstitev v finale je bilo treba letos zbrati 2607 glasov.

Foto: Saša Despot Mehanik leta 2018

Avto Mehanik, ki bi ga morali v Sloveniji množično klonirati

V strokovno obarvanem finalu bodo morali finalisti na finalni prireditvi 3. decembra prikazati še več znanja kot prejšnja leta, saj bodo teoretična vprašanja še bolj zahtevna, praktične naloge pa bodo temeljile tudi na osnovi vsakodnevnih napak, s katerimi se srečujejo mehaniki. Tudi letos v času izbora tako na spletni strani zurnal24.si/mehanik-leta kot v reviji Mehanik in voznik predstavljamo vrsto zanimivih strokovnih vsebin - tako za uporabnike vozil, kot mehanike - v zvezi z vzdrževanjem in servisiranjem osebnih in gospodarskih vozil.

Finalisti izbora Mehanik leta 2019
Robert Žnider
Beno Rigač
Leon Voršič
Boštjan Pestotnik
Žan Umek
Luka Kovač
Matjaž Zalaznik
Anže Soklič
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.