Osveženi VW tiguan bo imel golfove oči

Foto: Anže Petkovšek Volkswagen Tiguan
Foto: Anže Petkovšek Volkswagen Tiguan
Paparaci so med vožnjo po javni cesti zalotili tiguana, ki bo z modelnim letom 2021 doživel osvežitev. Na prvi pogled izstopajo predvsem prednje luči, ki so podobe tistim na novem golfu.
Oglej si celoten članek

Volkswagen je svojega kompaktnega športnega terenca v trenutni drugi generaciji predstavil že leta 2015, dve leti pozneje pa mu je dodal še podaljšano različico allspace, zato je skrajni čas, da doživi osvežitev, ki ga bo uskladila s trenutnimi smernicami Volkswagnove precej pomlajene modelne ponudbe.

Avto Ko veste, zakaj ste odšteli nekaj več denarja

Očitno se predstavitev osveženega tiguana približuje, saj so ga avtomobilski paparaci iz portala CocheSpias ujeli kar na cesti, kjer se je vozil le malo zamaskiran. Na prvi pogled sicer deluje že kot povsem serijski avtomobil, a lahko ob bolj natančnem pogledu vseeno vidimo, da je karoseriji dodana subtilna kamuflaža, ki zakriva dejanske linije.

Leta 2020 Leta 2020 k nam prihajata dva najbolj pomembna modela v novejši zgodovini VW

Očitno pa je, da bodo prednje luči in najverjetneje tudi druge oblikovne poteze, usklajene z novim golfom, ki bo v slovenske prodajne salone zavil že v nekaj tednih. Slovenski cenik novega golfa so namreč že objavili.

V Sloveniji Primerjava - toliko najmanj stane novi golf v Sloveniji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.