Avto
6629 ogledov

Osveženi VW tiguan bo imel golfove oči

Tiguan Anže Petkovšek Volkswagen Tiguan
Paparaci so med vožnjo po javni cesti zalotili tiguana, ki bo z modelnim letom 2021 doživel osvežitev. Na prvi pogled izstopajo predvsem prednje luči, ki so podobe tistim na novem golfu.

Volkswagen je svojega kompaktnega športnega terenca v trenutni drugi generaciji predstavil že leta 2015, dve leti pozneje pa mu je dodal še podaljšano različico allspace, zato je skrajni čas, da doživi osvežitev, ki ga bo uskladila s trenutnimi smernicami Volkswagnove precej pomlajene modelne ponudbe.

Tiguan Avto Ko veste, zakaj ste odšteli nekaj več denarja

Očitno se predstavitev osveženega tiguana približuje, saj so ga avtomobilski paparaci iz portala CocheSpias ujeli kar na cesti, kjer se je vozil le malo zamaskiran. Na prvi pogled sicer deluje že kot povsem serijski avtomobil, a lahko ob bolj natančnem pogledu vseeno vidimo, da je karoseriji dodana subtilna kamuflaža, ki zakriva dejanske linije.

Leta 2020 Avto Leta 2020 k nam prihajata dva najbolj pomembna modela v novejši zgodovini VW

Očitno pa je, da bodo prednje luči in najverjetneje tudi druge oblikovne poteze, usklajene z novim golfom, ki bo v slovenske prodajne salone zavil že v nekaj tednih. Slovenski cenik novega golfa so namreč že objavili.

volkswagen golf, golf VIII, volkswagen, id.3 V Sloveniji Avto Primerjava - toliko najmanj stane novi golf v Sloveniji
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.