Otrokom prepoved ogleda avtomobilov

Foto: Ford
Foto: Ford
Pomanjkljivo oblečene hostese in otroci ne bodo smeli obiskati največjega mednarodnega avtomobilskega salona na Kitajskem.
Oglej si celoten članek

Shanghai Morning Post  piše, da so organizatorji avtomobilskega salona v Šanghaju, ki poteka od 16. do 22. aprila, sprejeli stroge ukrepe. Ti hostesam in otrokom prepovedujejo prisotnost na avtomobilskem salonu.

V začetku leta 2015 so namreč na Kitajskem začeli z akcijo proti vulgarnosti. V to skupino spadajo tudi hostese, ki so že več desetletij pomemben dodatke k "pločevini" na avtomobilskih salonih. Organizatorji salona v Šanghaju so se s prepovedjo pridružili akciji. Izzivalno oblečene hostese so strogo prepovedane, lahko pa so ob vozilih usposobljeni strokovnjaki za predstavitev vozil obiskovalcem, to so lahko tudi lepa, a konzervativno oblečena dekleta.

Otrok se je zapeljal v množico

Prepoved hostes ni edina novost, saj na salon iz varnostnih razlogov ne bodo smeli niti otroci. Svoje odločitve niso obrazložili, mediji pa ugibajo, da je vzrok incident, ki se je zgodil pred mesecem dni v Pekingu. Takrat se je na razstavi vozil otrok izmuznil nepazljivim staršem, splezal v avtomobil tesla S in ga s pritiskom na gumb zagnal. Vozilo se je začelo počasi premikati naprej in se skoraj zapeljalo med obiskovalce. Nesrečo je z zaustavitvijo vozila preprečil eden od prisebnih obiskovalcev salona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.