Ozaveščanje levo - desno z novim vozilom

Foto: AC-Mobil Mitsubishi in reševalni pas Foto: AC-Mobil Mitsubishi in reševalni pas Foto: AC-Mobil Mitsubishi in reševalni pas Foto: AC-Mobil Mitsubishi in reševalni pas
Skupna pot AC–Mobila-a ter Zavoda reševalni pas pri ozaveščanju slovenske javnosti o pomembnosti ustvarjanja reševalnega pasu v primeru zastojev se tudi v letu 2021 nadaljuje. Tokrat z novim avtomobilom.
Oglej si celoten članek

Zavod reševalni pas je pomemben akter varnosti na cesti in vsakodnevno skrbi, da je čim več pravilno razvrščenih vozil ob nesrečah ali zastojih. Pri AC-Mobil-u pravijo, da jih veseli, da lahko njihova vozila pripomorejo k učinkovitemu in varnemu prevozu, ki je za delovanje Zavoda ključnega pomena.

Avto Danes se znamo že bolje razvrstiti levo - desno

Tokrat je svojega predhodnika mitsubishi L200 nadomestil priključni hibrid outlander PHEV, za katerega verjamejo, da bo s hibridno tehnologijo in SUV karakterjem, opremljenim z Mitsubishijevim S-AWC sistemom ter 4x4 pogonom, dober partner na vsakodnevnih nalogah Zavoda reševalni pas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.