Avto
284 ogledov

Danes se znamo že bolje razvrstiti levo - desno

Mitsubishi
Zdravstveni reševalec in gasilec Anže Albreht je med nujno vožnjo do ponesrečencev leta 2013 s posebno gesto, ko je pred gasilskim vozilom peš utiral pot vozilu do ponesrečencev, opozoril na perečo težavo, ki je privedla do uspešne akcije in zavoda reševalni pas, ki aktivno in uspešno deluje še danes.

Zavod reševalni pas, katerega idejni vodja je gospod Anže Albreht, je že pred leti dobil podporo s strani uvoznika za vozila Mitsubishi AC-Mobil, kjer v namen osveščanja slovenske javnosti o pomembnosti pravilnega razvrščanja vozil ob primeru zastojev na hitrih cestah in avtocestah, kot ambasadorju v uporabo dodelili novega poltovornjaka L200.

Mitsubishi L200 Novi L200 Avto Mitsubishijev velikan prijaznejši in sposobnejši

Pri AC Mobil, kjer podpirajo akcijo so zapisali, da Zavod reševalni pas vsak dan skrbi, da se pravilno razporejamo ob primeru zastojev na hitrih cestah in katerega idejni vodja je gospod Anže Albreht, je že dve leti Ambasador Mitsubishi Motors v Sloveniji. Dodajajo, da se zavedajo, da je njihovo delo pomembno za celotno družbo in, da je varnost na cesti odvisna od veliko različnih faktorjev, med katerimi je tudi varno vozilo.

 | Avtor: Mitsubishi Mitsubishi

Mitsubishi Space Star TO SE DOBI Avto Mitsubishi space star stavi na prostornost in ceno pod 10 tisočaki

Od ustanovitve Zavoda reševalni pas so dosegli velik napredek pri voznikih. Na splošno velja, da se danes že krepko več kot polovica voznikov pravilno razvrsti v primeru zastojev.

Mitsubishi ASX Mitsubishi Avto Mitsubishi pred prazniki okrancljal ASX

Zato nadaljujejo zgodbo sodelovanja, Zavod reševalni pas pa so opremili z novim zmogljivim L200 s štirikolesnim pogonom, s katerim bodo lahko opravljali vsakodnevne naloge, hkrati pa Zavodu želijo čim manj posredovanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.