PAL: Zmagovalci

Foto: Žurnal24 Med 20 finalisti so bili izbrani štirje zmagovalci. (Foto: Organizator)
Pri časniku Finance so petič zapored priredili izbor Poslovni avto leta (PAL). Nagrade so podelili v štirih kategorijah.
Oglej si celoten članek

Kategorije na izboru za Poslovni avtomobil leta so bile: Mali službeni avto leta, Službeni avto leta, Poslovni avto leta in Managerski avto leta. Med 20 finalisti so tako izbrali štiri zmagovalce. V kategoriji Mali službeni avto leta je prvo mesto pripadlo volkswagnu polo, v kategoriji Službeni avto leta se je s prvo nagrado okitila opel astra, v kategoriji Poslovni avto leta se je na vrh zavihtel peugeot 5008, v kategoriji Managerski avto leta pa je slavo požel audi A8.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.