Parkiranje, kot ga še niste videli

Foto: PrtScr YouTube
Foto: PrtScr YouTube
Več kot tri minute se je trudila parkirati in pri tem povzročila kar nekaj škode.
Oglej si celoten članek

V angleškem mestu Hull se je neznana ženska mučila s parkiranjem. Več kot tri minute se je trudila, da bi avtomobil postavila na parkirno mesto.

Pri tem je poškodovala enega od parkiranih avtomobilov. Ženska je izstopila iz avtomobila in si ogledala okolico. Na pomoč ji je priskočil voznik avtomobila, parkiranega v na sosednjem parkirnem mestu, ki je odmaknil svoje vozilo, da je ženska lahko poskusila še enkrat parkirati. 

Kot je razvidno s posnetka, ki ga je posnel obiskovalec kavarne čez cesto, se je voznica naposled odločila, da bo raje parkirala drugje in je, ne da bi lastniku vozila, ki ga je poškodovala, pustila kontaktne podatke, odpeljala. 

Avtor videoposnetka je nato lastniku poškodovanega avtomobila pustil obvestilo, da ima videoposnetek, s pomočjo katerega lahko najdejo voznico, ki mu je poškodovala avtomobil. 

Prijavil krajo Po dvajsetih letih našel avto tam, kjer ga je parkiral

Avto S parkiranjem ne bomo več izgubljali časa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:40 29. Avgust 2018.

    Taki osebi je treba vzeti izpit in to TAKOJ.!!!

  • 18:32 8. Januar 2018.

    ...če bi avtor posnetka sam tako parkiral...verjetno tudi ne bi pustil naslova...še manj pa kake obremenjujoče fotografije zanj...najverjetneje bi herojsko …

  • 07:13 29. December 2017.

    Baba, kot baba... vsak komentar odveč.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.