Po mercedese na splet

Foto: Mercedes-Benz
Foto: Mercedes-Benz AG
Pri Mercedes-benzu so se hitro odzvali na potezo velikega rivala BMW-ja.
Oglej si celoten članek

Mercedes bo potencialnim kupcem omogočil nakup avtomobila kar preko spleta. V začetnem obdobju bodo na prodaj več kot 70 že konfiguriranih vozil, od razreda A, do novega CLA-ja, pa vse do modela CLS shootinh brake. Paket vključuje tudi lizing, zavarovanje in servisiranje.

V Stuttgartu so se tako hitro odzvali na potezo BMW-ja, ki je svojo prvi model iz serije i, električni i3 ponudil naprodaj na spletu. To je hkrati odgovor na veliki pritisk na klasične avtomobilske salone, ki v kriznih časih prodaje vozil v Evropi izgubljajo kupce v primerjavi z veliki online prodajalci vozil, kot je Mobile.de.

Cene so identične tistim v prodajnih salonih, zato pa so tisti, ki se za nakup odločijo preko spleta deležni ugodnosti v obliki vstopnic za najrazličnejše dogodke iz sveta oktanskega športa, ali pa jim brezplačno posodijo strešni kovček, ko se odpravijo na daljša potovanja.

Po odprtju poslovalnice v Hamburgu, namerava Daimler naslednjo odpreti že leta 2014 v Varšavi na Poljskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.