Avto
14 ogledov

Po mercedese na splet

Online nakup mercedesov Mercedes-Benz AG
Pri Mercedes-benzu so se hitro odzvali na potezo velikega rivala BMW-ja.

Mercedes bo potencialnim kupcem omogočil nakup avtomobila kar preko spleta. V začetnem obdobju bodo na prodaj več kot 70 že konfiguriranih vozil, od razreda A, do novega CLA-ja, pa vse do modela CLS shootinh brake. Paket vključuje tudi lizing, zavarovanje in servisiranje.

V Stuttgartu so se tako hitro odzvali na potezo BMW-ja, ki je svojo prvi model iz serije i, električni i3 ponudil naprodaj na spletu. To je hkrati odgovor na veliki pritisk na klasične avtomobilske salone, ki v kriznih časih prodaje vozil v Evropi izgubljajo kupce v primerjavi z veliki online prodajalci vozil, kot je Mobile.de.

Cene so identične tistim v prodajnih salonih, zato pa so tisti, ki se za nakup odločijo preko spleta deležni ugodnosti v obliki vstopnic za najrazličnejše dogodke iz sveta oktanskega športa, ali pa jim brezplačno posodijo strešni kovček, ko se odpravijo na daljša potovanja.

Po odprtju poslovalnice v Hamburgu, namerava Daimler naslednjo odpreti že leta 2014 v Varšavi na Poljskem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.