Avto
52 ogledov

Po nasvet za novega porscheja na splet

Porsche 911 Porche
Lastnika čisto novega porscheja 911 muči nenavaden zvok, ko pri nizki hitrosti vrti krmilo svojega lepotca. Ker odgovora s strani Porscheja zaradi banalnega izgovora ni dobil, se je obrnil kar na Youtube.

Lastnik modela 911 (991) išče odgovor na vprašanje, kaj je krivo za nenavaden ropot iz podvozja, ko je krmilo avtomobila v skrajni legi, hitrost pa majhna. Lastnik trdi, da je avto že odpeljal na uradni servis, kjer pa da so ga odslovili z pojasnilom, da je takle hrup normalen pri nizkih zimskih temperaturah.

To ga ni pomirilo, zato je posnel video in ga skušal v datoteki poslati uradnemu predstavništvu Porscheja v ZDA. A tudi tam je dobil košarico s pojasnilom, da datoteke z videom ne bodo odprli, saj da lahko vsebuje virus.

Lastniku se je zdel takšen izgovor milo rečeno smešen, zato je video objavil kar na Youtubeu, da si ga lahko sedaj pri Porscheju v miru ogledajo, hkrati z njim pa še ves svet. Upa tudi, da bo sedaj končno dobil odgovor, kaj je narobe pri njegovem več kot 100.000 evrov vrednem lepotcu. Komentarji, ki jih uporabniki pripenjajo pod video, za zdaj niso kaj prida uporabni.

Komentarjev 2
  • haudi 10:28 23.januar 2013.

    Hvala za video-sramota za PORSCHE!!

  • haudi 12:42 22.januar 2013.

    In kako naj si ogledamo video, če je video ODSTRANJEN?? Samo vprašam!!Če pa ne gre drugače, pa dajte vsaj povezavo do OMENJENEGA VIDEA na YOU TUBE!!