Poceni zavarovanje

Foto: Žurnal24 Primerjava zavarovanj
Avtomobil najceneje zavarujete pri ZT in Grawe.
Oglej si celoten članek

Bralec je za avtomobil sklenil kasko zavarovanje (AK), ki pa ni vključevalo poškodb, povzročenih na parkirišču (nekdo mu je z ostrim predmetom po vsem boku vozila potegnil črto). Zanima ga, koliko bi stalo najceneješe možno zavarovanje, ki vključuje prav to.

Na vseh šest zavarovalnic smo posredovali prošnje za izračune avtozavarovanj za vozili renault clio in peugeot 308. Navedli smo sledeče pogoje: pri ceni ne upoštevajte nikakršnih popustov razen gotovinskega, če ga ponujajo, v ceno naj bodo vključeni vsi potrebni davki, ki jih plača zavarovalec, in pri tretji možnosti podajte najcenejše zavarovanje, ki vključuje poškodbe na vozilu, povzročene na parkirišču. Od šestih je pet zavarovalnic podalo izračune pod našimi pogoji, pri Generaliju pa ne, zato njihova ponudba ni primerljiva.

Najcenejše zavarovanje sta največkrat ponudili Zavarovalnica Triglav in Grawe. Največja razlika v ceni zavarovanja pa nastane pri vozilu peugeot 308: pri Adriatic Slovenici stane 1.178 evrov, pri Grawe pa 948 (razlika 230 evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.