Avto
66 ogledov

Poceni zavarovanje

Primerjava zavarovanj Žurnal24 main
Avtomobil najceneje zavarujete pri ZT in Grawe.

Bralec je za avtomobil sklenil kasko zavarovanje (AK), ki pa ni vključevalo poškodb, povzročenih na parkirišču (nekdo mu je z ostrim predmetom po vsem boku vozila potegnil črto). Zanima ga, koliko bi stalo najceneješe možno zavarovanje, ki vključuje prav to.

Na vseh šest zavarovalnic smo posredovali prošnje za izračune avtozavarovanj za vozili renault clio in peugeot 308. Navedli smo sledeče pogoje: pri ceni ne upoštevajte nikakršnih popustov razen gotovinskega, če ga ponujajo, v ceno naj bodo vključeni vsi potrebni davki, ki jih plača zavarovalec, in pri tretji možnosti podajte najcenejše zavarovanje, ki vključuje poškodbe na vozilu, povzročene na parkirišču. Od šestih je pet zavarovalnic podalo izračune pod našimi pogoji, pri Generaliju pa ne, zato njihova ponudba ni primerljiva.

Najcenejše zavarovanje sta največkrat ponudili Zavarovalnica Triglav in Grawe. Največja razlika v ceni zavarovanja pa nastane pri vozilu peugeot 308: pri Adriatic Slovenici stane 1.178 evrov, pri Grawe pa 948 (razlika 230 evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.