Podaljšani električni kangoo

Foto: Žurnal24 Renault kangoo maxi Z.E. Foto: Žurnal24 Renault kangoo maxi Z.E. Foto: Žurnal24 Renault kangoo maxi Z.E. Foto: Žurnal24 Renault kangoo maxi Z.E. Foto: Žurnal24 Renault kangoo maxi Z.E. Foto: Žurnal24 Renault kangoo maxi Z.E. Foto: Žurnal24 Renault kangoo maxi Z.E. Foto: Žurnal24 Renault kangoo maxi Z.E. Foto: Žurnal24 Renault kangoo maxi Z.E.
Renault je že predstavil električni kangoo Z.E., na avtosalonu v Ženevi pa mu bo sledila podaljšana različica kangoo Maxi Z.E.
Oglej si celoten članek

Tudi renault kangoo Maxi Z.E. poganja elektromotor moči 44 kW/60KM in 226 Nm (litij-ionske baterije 22 kWh), kar je dovolj za elektronsko omejeno najvišjo hitrost, ki je 130 km/h. Avtonomija z enim polnjenjem baterij je 170 kilometrov.

Kangoo Maxi Z.E., ki v dolžino meri 4597 milimetrov, bo na voljo v dveh različicah, z dvema ali petimi sedeži in tovornim prostorom do 4,6 kubičnega metra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.