Pogačarjeva ekipa bo na cesti bolj opažena

Foto: Alen Milavec
Foto: Alen Milavec
Ekipa Pogi Team, ki deluje v okviru KD Roga, je prejela novo vozilo.
Oglej si celoten članek

Na podelitvi prestižne nagrade Zlato Rogovo kolo, ki jo podeljujejo najboljšemu kolesarju leta, so poleg zlatega kolesa Tadeju Pogačarju izročili tudi ključe novih vozil. Na prireditvi, ki je potekala v Peugeotovem salonu vozil v podjetju Avtotehni Vis v Ljubljani je namreč znamka Peugeot podpisala partnerstvo z ekipo Pogi Team.

Foto: Alen Milavec

Ob tej priložnosti je Tadej Pogača dejal: "Želim, da imajo mladi kolesarji kar najboljše pogoje za trening. S finančno in materialno pomočjo sponzorjev bo delo v klubu lažje, za mlade kolesarje in njihove starše pa finančno sprejemljivejše, zato hvala Peugeotu, ker stojite ob strani Pogi Teamu."

Peugeot je sicer že skoraj dve desetletji uradno vozilo Kolesarskega društva Rog in legendarnega Maratona Franje in po novem tudi Pogi Teama. V okviru sponzorstva je Peugeot v sodelovanju z Avtotehno Vis ekipi predal ključe dveh osebnih vozil, peugeota 2008 in 3008.

Foto: Alen Milavec

Poleg uradnega vozila, se je avtomobilska znamka zavezala, da bo poleg sponzorstva Pogi teamu podelila tudi kolesarsko štipendijo najboljšemu kolesarju Pogi teama, ki bo letu 2022 osvojil največ točk v sezoni.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.