Avto
106 ogledov

Pogačarjeva ekipa bo na cesti bolj opažena

Alen Milavec
Ekipa Pogi Team, ki deluje v okviru KD Roga, je prejela novo vozilo.

Na podelitvi prestižne nagrade Zlato Rogovo kolo, ki jo podeljujejo najboljšemu kolesarju leta, so poleg zlatega kolesa Tadeju Pogačarju izročili tudi ključe novih vozil. Na prireditvi, ki je potekala v Peugeotovem salonu vozil v podjetju Avtotehni Vis v Ljubljani je namreč znamka Peugeot podpisala partnerstvo z ekipo Pogi Team.

 | Avtor: Alen Milavec Alen Milavec

Ob tej priložnosti je Tadej Pogača dejal: "Želim, da imajo mladi kolesarji kar najboljše pogoje za trening. S finančno in materialno pomočjo sponzorjev bo delo v klubu lažje, za mlade kolesarje in njihove starše pa finančno sprejemljivejše, zato hvala Peugeotu, ker stojite ob strani Pogi Teamu."

Peugeot je sicer že skoraj dve desetletji uradno vozilo Kolesarskega društva Rog in legendarnega Maratona Franje in po novem tudi Pogi Teama. V okviru sponzorstva je Peugeot v sodelovanju z Avtotehno Vis ekipi predal ključe dveh osebnih vozil, peugeota 2008 in 3008.

 | Avtor: Alen Milavec Alen Milavec

Poleg uradnega vozila, se je avtomobilska znamka zavezala, da bo poleg sponzorstva Pogi teamu podelila tudi kolesarsko štipendijo najboljšemu kolesarju Pogi teama, ki bo letu 2022 osvojil največ točk v sezoni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.