Pogled v notranjost novega A3

Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3 Foto: Audi Audi A3
Audi svojo največjo letošnjo novost, novi A3, skrbno skriva pred javnostjo, zato je pravo presenečenje, da bodo Nemci na sejmu Consumers Electronics Show (CES) v Las Vegasu pokazali notranjost svojega novega kompakta.
Oglej si celoten članek

Sodeč po fotografijah bo novi A3 dobil bolj kakovostne materiale in sodoben dizajn, zelo podoben tistemu iz manjšega modela A1. Najpomembnejša sprememba je, da je osrednja konzola zdaj rahlo obrnjena proti vozniku. Nov je tudi multimedijski MMI-sistem z znatno večjim okroglim gumbom za upravljanje.

Ostale novosti zajemajo v usnje oblečen volanski obroč nove generacije, okrogle odprtine za ventilacijo, čez celotno konzolo se razteza tanka in elegantna aluminijasta letvica ter velik sedempalčni barvni zaslon, ki se ga lahko zloži v konzolo. Pri Audiju so posebej ponosni na omenjeni MMI-sistem, ki so ga razvili v sodelovanju s podjetjem Nvidia, multimedijski sistem pa je nadgrajen z zmogljivim procesorjem, ki omogoča hitro in učinkovito brskanje po internetu, navigaciji oziroma telefonu v avtomobilu. Kasneje bodo sistem nadgradili še z močnejšim procesorjem.

Ponudili bodo še dodatno funkcijo Phone Box, ki bo omogočala povezovanje vseh mobilnih telefonov z avtomobilom. Nova generacija audija A3 bo premierno predstavljena v začetku marca na avtosalonu v Ženevi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.