Kakšna reklama za Slovenijo!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ste to poletje na naših cestah srečali Mercedesovo najnovejšo pridobitev?
Oglej si celoten članek

Slovenija je pogosto prizorišče snemanja televizijskih oglasov. Nedavno so pri nas posneli tudi oglas za Mercedesovo športno križarko Mercedes-AMG S 63 4Matic Cabriolet, ki je nedavno doživela prenovo aktualne generacije.

Avto Mercedes v Slovenijo pripeljal avto, ki ve, koga boste klicali

Prenovljenega prestižnega športnika prepoznate po novi motorni maski, obliki blatnikov, zadnjega odbijača, in novih platiščih, znotraj pa je nov velik zaslon na dotik, ki je skoraj v celoti zamenjal stikala. 

Promo Novi Mercedes razreda A: ker ti lahko zaupam misel …

Za zmogljive cestne sposobnosti skrbi znani štirilitrski twin turbo V8, ki zmore bodisi 350 kW (650 NM) in 650 Nm navora ali pa 375 kW (520 KM) in 700 Nm navora. Nov je menjalnik, in sicer devetstopenjski AMG speedshift MCT 9G, AMG podpis nosi tudi sistem vzmetenja poimenovan ride control, serijski je zadnji diferencial z omejenim zdrsom, nastaviti pa je možno kar šest voznih režimov (AMG dynamics).

Mercedes presenetil Mercedes presenetil in vrgel rokavico najcenejši tesli

Snemalna ekipa je spot posnela v različnih delih Slovenije, tako, da lahko z ogledom videa preizkusite tudi svoje znanje o naši prelepi deželi.

Avto Mercedes z X-om odločno v neznano vode

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:18 20. Avgust 2018.

    K nam so prisli testirati podvozje, ker tako unicenih luknjastih cest ni nikjer v europi in balkanu.

  • 15:01 20. Avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo …

  • 14:13 20. Avgust 2018.

    EPP ...vse prenese ! Vprašajte tujce ,ki se z avtodomom pripeljejo v MB ? Primerjava z Bolgarijo in Moldavijo je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.