Avto
11092 ogledov

Kakšna reklama za Slovenijo!

Youtube
Ste to poletje na naših cestah srečali Mercedesovo najnovejšo pridobitev?

Slovenija je pogosto prizorišče snemanja televizijskih oglasov. Nedavno so pri nas posneli tudi oglas za Mercedesovo športno križarko Mercedes-AMG S 63 4Matic Cabriolet, ki je nedavno doživela prenovo aktualne generacije.

Mercedes razred A Avto Mercedes v Slovenijo pripeljal avto, ki ve, koga boste klicali

Prenovljenega prestižnega športnika prepoznate po novi motorni maski, obliki blatnikov, zadnjega odbijača, in novih platiščih, znotraj pa je nov velik zaslon na dotik, ki je skoraj v celoti zamenjal stikala. 

Promo Zanimivo Novi Mercedes razreda A: ker ti lahko zaupam misel …

Za zmogljive cestne sposobnosti skrbi znani štirilitrski twin turbo V8, ki zmore bodisi 350 kW (650 NM) in 650 Nm navora ali pa 375 kW (520 KM) in 700 Nm navora. Nov je menjalnik, in sicer devetstopenjski AMG speedshift MCT 9G, AMG podpis nosi tudi sistem vzmetenja poimenovan ride control, serijski je zadnji diferencial z omejenim zdrsom, nastaviti pa je možno kar šest voznih režimov (AMG dynamics).

Mercedes-Benz razred A Mercedes presenetil Avto Mercedes presenetil in vrgel rokavico najcenejši tesli

Snemalna ekipa je spot posnela v različnih delih Slovenije, tako, da lahko z ogledom videa preizkusite tudi svoje znanje o naši prelepi deželi.

Mercedes-Benz razred X Avto Mercedes z X-om odločno v neznano vode

Komentarjev 3
  • Laznivi 23:18 20.avgust 2018.

    K nam so prisli testirati podvozje, ker tako unicenih luknjastih cest ni nikjer v europi in balkanu.

  • Stephanie_Morton 15:01 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte tt0 spletno mesto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com

  • Avatar Leon
    Leon 14:13 20.avgust 2018.

    EPP ...vse prenese ! Vprašajte tujce ,ki se z avtodomom pripeljejo v MB ? Primerjava z Bolgarijo in Moldavijo je sramota za Slovenijo .