Policist namesto brisalca

Voznik avtobusa iz Vietnama Fung Hong Fuong se je želel na nenavaden način izogniti plačilu kazni. Policista je "prilepljenega" na vetrobransko steklo avtobusa s seboj po lokalni cesti s hitrostjo več kot 50 km/h peljal več kot kilometer daleč.
Oglej si celoten članek

Policist Ngujen Man Fan je od voznika avtobusa zahteval, da zaustavi vozilo in pokaže dokumente. Voznik tega ni želel storiti in je raje pohodil stopalko za plin, policist pa se ni dal in je skočil na sprednji del vozila, na vetrobransko steklo pred voznika.

Voznik se za to ni zmenil in je policista s seboj s hitrostjo več kot 50 km/h peljal več kot kilometer daleč. Policist, ki so ga ujele kamere, je klical na pomoč in mimoidoče prosil, naj pokličejo policijo. Voznik avtobusa se je na koncu, ko so ga začeli loviti policisti in lokalni prebivalci, le ustavil.

Aretirali so ga zaradi napada na policista, grozi pa mu do tri leta zapora. Zaradi povzročitve prometne nesreče s telesnimi poškodbami je moral pred tem v zaporu že prebiti štiri leta, na prostost pa so ga izpustili leta 2010.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.