Avto
3 ogledov

Policist namesto brisalca

Policija in avtobus Youtube
Voznik avtobusa iz Vietnama Fung Hong Fuong se je želel na nenavaden način izogniti plačilu kazni. Policista je "prilepljenega" na vetrobransko steklo avtobusa s seboj po lokalni cesti s hitrostjo več kot 50 km/h peljal več kot kilometer daleč.

Policist Ngujen Man Fan je od voznika avtobusa zahteval, da zaustavi vozilo in pokaže dokumente. Voznik tega ni želel storiti in je raje pohodil stopalko za plin, policist pa se ni dal in je skočil na sprednji del vozila, na vetrobransko steklo pred voznika.

Voznik se za to ni zmenil in je policista s seboj s hitrostjo več kot 50 km/h peljal več kot kilometer daleč. Policist, ki so ga ujele kamere, je klical na pomoč in mimoidoče prosil, naj pokličejo policijo. Voznik avtobusa se je na koncu, ko so ga začeli loviti policisti in lokalni prebivalci, le ustavil.

Aretirali so ga zaradi napada na policista, grozi pa mu do tri leta zapora. Zaradi povzročitve prometne nesreče s telesnimi poškodbami je moral pred tem v zaporu že prebiti štiri leta, na prostost pa so ga izpustili leta 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.