Policisti imajo nove 'kible'

Foto: Citroën Slovenija
Foto: Citroën Slovenija
Po nedavni pridobitvi novih motorjev in prestreznikov so policisti svoj zastareli vozni park izpopolnili še z modernimi patruljnimi kombiniranimi vozili, t. i. maricami.
Oglej si celoten članek

Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije je na podlagi javnega razpisa za nabavo motornih vozil iz meseca marca 2016 ta teden prevzelo 35 vozil specialnih patruljnih kombiniranih vozil citroen jumper.

Vsa vozila so opremljena z dizelskim dvolitrskim motorjem moči 120 kW (136 KM). Predelava vozil v skladu z zahtevami naročnika MNZ je bila opravljena s strani pooblaščenega koncesionarja Avtotehna VIS v Ljubljani, ki je predal vozila končnemu uporabniku.

Pri uvozniku za vozila Citroën so ob tej priložnosti spomnili, da njihov jumper ponuja zelo funkcionalno zasnovo, pri kateri pa so v ospredju tudi dobre vozne lastnosti in udobje za potnike. Tudi tiste neprostovoljne.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.