Pomagajte nam, da ne boste na cesti stali v kolonah

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Raznorazne aplikacije, ki si jih namestite na mobilne telefone, nam pomagajo z najrazličnejšimi informacijami. Še posebej so priljubljene prometne aplikacije namenjene voznikom in voznicam, ki med drugim pomagajo, da se izognemo nepotrebnemu čakanju v koloni vozil. Naprošamo vas, da nam pomagate izboljšati aplikacijo MOBIS.
Oglej si celoten članek

Razmere na cesti se konstanto spreminjajo zato je pomoč pri tem, da se izognemo nepotrebnemu čakanju v koloni vozil s pomočjo mobilne aplikacije dobrodošla in moderna rešitev. V sklopu Evropskega projekta MOBIS zato nastaja nova aplikacija, ki vam omogoča načrtovanje in shranjevanje vaših poti, načrtovanje sestankov v povezavi z obstoječimi koledarji vezanimi na vaš uporabniški profil MobiS ter pregled povezav z javnim potniškim prometom. Za uporabo aplikacije potrebujete Android verzije 4.0.3.

V primeru napake, se pojavi opcija »poročilo« s pomočjo katere lahko javite napako, da jo lahko odravijo in aplikacijo na ta način izboljšajo. Aplikacijo preprosto naložite preko QR kode spodaj ter pričnete s testiranjem.

Foto: QR QR

Želimo vam uspešno testiranje in točen prihod na vaše izbrane lokacije!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.