Avto
9 ogledov

Pomagajte nam, da ne boste na cesti stali v kolonah

slovenija 08.04.10 guzva na avtocesti, gneca zaradi prometne nesrece, kolona voz Nik Rovan
Raznorazne aplikacije, ki si jih namestite na mobilne telefone, nam pomagajo z najrazličnejšimi informacijami. Še posebej so priljubljene prometne aplikacije namenjene voznikom in voznicam, ki med drugim pomagajo, da se izognemo nepotrebnemu čakanju v koloni vozil. Naprošamo vas, da nam pomagate izboljšati aplikacijo MOBIS.

Razmere na cesti se konstanto spreminjajo zato je pomoč pri tem, da se izognemo nepotrebnemu čakanju v koloni vozil s pomočjo mobilne aplikacije dobrodošla in moderna rešitev. V sklopu Evropskega projekta MOBIS zato nastaja nova aplikacija, ki vam omogoča načrtovanje in shranjevanje vaših poti, načrtovanje sestankov v povezavi z obstoječimi koledarji vezanimi na vaš uporabniški profil MobiS ter pregled povezav z javnim potniškim prometom. Za uporabo aplikacije potrebujete Android verzije 4.0.3.

V primeru napake, se pojavi opcija »poročilo« s pomočjo katere lahko javite napako, da jo lahko odravijo in aplikacijo na ta način izboljšajo. Aplikacijo preprosto naložite preko QR kode spodaj ter pričnete s testiranjem.

QR | Avtor: QR QR


Želimo vam uspešno testiranje in točen prihod na vaše izbrane lokacije!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.