Potopljen avto z moškim viden na Google Maps

Foto: google+
Foto: google+
Pred devetimi leti je skupaj s svojim avtom v neznano izginil 72-letnik. Sedaj so oba našli v bližnjem ribniku, kar je dobro vidno v aplikaciji Google Zemljevidi.
Oglej si celoten članek

Skrivnost izginulega Davie Lee Nilesa iz ameriške zvezne države Michigan je končno rešena. Tistega oktobrskega dne leta 2006 se je odpravil na obisk h prijatelju, nato pa izginil z avtom vred. Bolehal je sicer za rakom in depresijo, a svojci nikoli niso dognali, kaj se je z njim zgodilo. 

Ko je pred dnevi moški z dvigalom na streho hiše pričel nameščati božično dekoracijo, je v bližnjem ribniku zapazil nenavadno silhueto, ki je spominjala na avto. Izkazalo se je, da je v kalni vodi resnično potopljeno vozilo, v njem pa so našli okostje, je poročal Fox TV. Pripada izginulemu Nilsu.

Najditelj je pojasnil, da bi bilo s tal avtomobil nemogoče opaziti zaradi rastja in motne vode v ribniku. Zanimivo pa je, da se senco avtomobila vidi celo s pomočjo aplikacije Google Zemljevidi. A v vseh teh letih tega ni nihče opazil ali imel za avto.

Niles je v vodo očitno zapeljal z bližnjega parkirišča. Njegova družina je vesela, da je obdobje negotovosti končno za njimi in da se bodo sedaj lahko dostojno poslovili od njega.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.