Avto
42 ogledov

Potopljen avto z moškim viden na Google Maps

Google Maps google+
Pred devetimi leti je skupaj s svojim avtom v neznano izginil 72-letnik. Sedaj so oba našli v bližnjem ribniku, kar je dobro vidno v aplikaciji Google Zemljevidi.

Skrivnost izginulega Davie Lee Nilesa iz ameriške zvezne države Michigan je končno rešena. Tistega oktobrskega dne leta 2006 se je odpravil na obisk h prijatelju, nato pa izginil z avtom vred. Bolehal je sicer za rakom in depresijo, a svojci nikoli niso dognali, kaj se je z njim zgodilo. 

Ko je pred dnevi moški z dvigalom na streho hiše pričel nameščati božično dekoracijo, je v bližnjem ribniku zapazil nenavadno silhueto, ki je spominjala na avto. Izkazalo se je, da je v kalni vodi resnično potopljeno vozilo, v njem pa so našli okostje, je poročal Fox TV. Pripada izginulemu Nilsu.

Najditelj je pojasnil, da bi bilo s tal avtomobil nemogoče opaziti zaradi rastja in motne vode v ribniku. Zanimivo pa je, da se senco avtomobila vidi celo s pomočjo aplikacije Google Zemljevidi. A v vseh teh letih tega ni nihče opazil ali imel za avto.

Niles je v vodo očitno zapeljal z bližnjega parkirišča. Njegova družina je vesela, da je obdobje negotovosti končno za njimi in da se bodo sedaj lahko dostojno poslovili od njega.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.