Potopni stebriček sklatil kolesarko

Video prikazuje, kako je na ljubljanskih ulicah potopni stebriček presenetil kolesarko, ki je zapeljala čezenj v trenutku, ko se je dvignil. Kolesarka je grdo padla.
Oglej si celoten članek

Iz na Youtubu objavljenega posnetka (javnosti ni več dostopen) sicer ni neposredno razvidno, kje se je dogodek pripetil, vendar nas je bralec opozoril, da so ti potopni stebrički postavljeni na Taboru v Ljubljani. Tudi drugi indici so dokazovali, da gre za slovensko prestolnico.

Sama označba spuščenih stebričkov je bila videti zelo vprašljiva, saj je kolesarko dvig pomičnih ovir očitno popolnoma presenetil. Ker ji je stebriček dvignil zadnje levo kolo, je grdo pada prek krmila in to le hip zatem, ko je čez stebričke pred tem varno že zapeljal drug kolesar. 

Če je parkirišče zasebno, ni nujno nesreča ...

Na policiji so za zurnal24.si pojasnili, da tovrstnih nesreč ne vodijo posebej, da pa se po njihovih izkušnjah dogajajo redko. 

"Ob takih dogodkih policisti, kot običajno, ugotavljajo dejstva in okoliščine dogodka. Pri tem se predvsem osredotočijo na prometno signalizacijo, na način delovanja naprave, na označitev, na vožnjo, na to ali sploh gre za prometno nesrečo, saj pogosto količki niso na javnih cestah, in poobno," pojasnjuje Vesna Drole iz generalne policijske uprave. 

dezurni@zurnal24.si

Ste naleteli na zanimiv prizor? Stopite v stik z nami prek spodnjega obrazca!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 14:40 26. Maj 2015.

    odgovornost za dogodke v prometu mora sprejeti tudi vsak udeleženec, Namesto paranoičnega iskanja krivca za vsako namišljeno krivico, naj kolesarka …

  • 18:39 23. Maj 2015.

    Se vozim mimo, pa zgleda tako, kot da bi mikser vkluču al pa race na dvorišče spust..pa še en tako …

  • 18:38 23. Maj 2015.

    Tud to se je že ugodlo..pa je hitro odpeljal.. :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.