Prenova za kompaktna mercedesa

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred B Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred B Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred B Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred B Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred B Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred B
Mercedes je posodobil svoja kompaktna modela, razred A in razred B.
Oglej si celoten članek

Zunanje spremembe razreda razreda A so sicer minimalne, vključujejo pa osveženo masko z zvezdastim vzorcem, nove žaromete, ki jih je mogoče opremiti z diodami LED, nove oblike platišč, standardne zadnje luči LED in nov zadnji difuzor.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A

Enako velja za spremembe v kabini. 7-palčna digitalna instrumentna plošča in 10,25-palčni zaslon infotainmenta sta standardna, dvojna 10,25-palčna zaslona pa sta na voljo kot dodatna oprema. Nov je tudi volanski obroč z ravnim dnom, poenostavljena sredinska konzola brez vrtljivega krmilnika za sistem MBUX in zračne šobe po vzoru turbine.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred B

Napovedovalec prihodnosti Lešnik: Avtomobili bodo povsem drugačni

Mercedes-Benzovi oblikovalci so pri B-ju naredili nekaj več sprememb na sprednji strani, vključno s spremenjenim prednjim odbijačem in spremenjeno masko, da bi avtomobilu zagotovili "dinamični videz". Na voljo so tudi novi LED žarometi. Posodobljen sprednji del dopolnjuje spremenjen zadek z novimi dvodelnimi zadnjimi lučmi LED in subtilnimi spojlerji, pritrjenimi na vsaki strani zadnjega stekla. Razviti so bili tudi štirje novi dizajni platišč, vključno s kompletom 19-palčnih platišč.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A

Citan tourer Test najcenejšega, a uporabnega mercedesa

Mercedes-Benz je spremenil tudi standardne komponente različnih nivojev opreme v ponudbi. Na primer, osnovni modeli so standardno opremljeni s tridimenzionalnim reliefnim oblazinjenjem, novi okrasni elementi v videzu temnih ogljikovih vlaken krasijo tudi armaturno ploščo in vratne plošče, medtem ko se modeli AMG Line ponašajo s svetlimi obrobami iz brušenega aluminija in rdečimi kontrastnimi šivi.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred B

Avto Neverjetno, kaj vse so ukradli delavci Mercedesa

Vstopni model je na primer opremljen s kamero za vzvratno vožnjo, paketom USB in volanom, oblečenim v usnje nappa. Modeli s progresivno opremo standardno dodajo stvari, kot so žarometi LED, ledvena opora, paket za parkiranje in paket ogledal.
Posodobljeni sistem MBUX je prav tako naprednejši kot kdaj koli prej in zdaj vključuje senzor prstnih odtisov, dodatna vtikača USB-C in izboljšave glasovnega pomočnika Hey Mercedes. Izboljšan je tudi paket pomoči vozniku, medtem ko novi paket za parkiranje podpira vzdolžno parkiranje in 360-stopinjski prostorski pogled.

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razred A

Avto Mercedesi bodo dobili revolucionarni "palačinkasti" elektromotor

Pri B-ju je bilo izvedenih tudi nekaj varnostnih posodobitev, vključno z nadgrajenim paketom pomoči vozniku, ki vključuje izboljšan sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu, nadzor aktivnega krmiljenja in opcijsko funkcijo pomoči pri manevriranju prikolice.

Mercedes-Benz je posodobil tudi vse bencinske modele, ki niso AMG, in sicer z 48-voltnimi blagimi hibridnimi sistemi.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.