Prenova za malega novomeščana

Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo Foto: Renault Renault twingo
Renault je objavil fotografije prenovljenga twinga, ki ga izdelujejo le v Novem mestu.
Oglej si celoten članek

V Revozu bo odslej s proizvodnega traku prihajal prenovljeni twingo, ki so mu skušali vdahniti več mladostnosti in naprednosti. 

Pri znamki v promocijskem besedilu pravijo, da so so mu spremenili prednji videz, kje je nov odbijač in malce privihane oči, LED dnevne luči pa se nahajajo v glavnih svetilih. Luči tako kot ostali novejši Renaulti svetijo v obliki črke C. 

Tudi zadnji odbijači in svetila so bila deležna prenove. Zanimivo je, da so za centimeter znižali podvozje in izboljšali hlajenje zadaj nameščenega motorja. Med novosti gre šteti tudi nove barve in možnost personalizacije. 

V notranjosti je poleg rahlo osveženega videza še največja novost posodobljen multimedijski sistem, ki prihaja v dveh različcicah brez uin z zaslonom ter je zdaj serijsko pripravljen za povezavo z Apple Car Playjem ali Android Autom, kar omogoča tudi udobno izkoriščanje navigacije in drugih aplikacij.

Med tremi bencinskimi agregati je novost SCe 75, ki naj bi bil primeren za mestno vožnjo.  Med posebnostmi tega mestega malčka je možnost šeststopenjskega EDC dvosklopčnega menjalnika.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • izy
    07:50 23. Januar 2019.

    Takšni avti bi morali biti izključno električni. Najbolj smešno je pa to, da ima ta mačkin kamero za vzvratno vožnjo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.