Avto
4126 ogledov

Prenova za malega novomeščana

Renault twingo
1/20
Renault
Renault je objavil fotografije prenovljenga twinga, ki ga izdelujejo le v Novem mestu.

V Revozu bo odslej s proizvodnega traku prihajal prenovljeni twingo, ki so mu skušali vdahniti več mladostnosti in naprednosti. 

Pri znamki v promocijskem besedilu pravijo, da so so mu spremenili prednji videz, kje je nov odbijač in malce privihane oči, LED dnevne luči pa se nahajajo v glavnih svetilih. Luči tako kot ostali novejši Renaulti svetijo v obliki črke C. 

Tudi zadnji odbijači in svetila so bila deležna prenove. Zanimivo je, da so za centimeter znižali podvozje in izboljšali hlajenje zadaj nameščenega motorja. Med novosti gre šteti tudi nove barve in možnost personalizacije. 

V notranjosti je poleg rahlo osveženega videza še največja novost posodobljen multimedijski sistem, ki prihaja v dveh različcicah brez uin z zaslonom ter je zdaj serijsko pripravljen za povezavo z Apple Car Playjem ali Android Autom, kar omogoča tudi udobno izkoriščanje navigacije in drugih aplikacij.

Med tremi bencinskimi agregati je novost SCe 75, ki naj bi bil primeren za mestno vožnjo.  Med posebnostmi tega mestega malčka je možnost šeststopenjskega EDC dvosklopčnega menjalnika.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • izy 07:50 23.januar 2019.

    Takšni avti bi morali biti izključno električni. Najbolj smešno je pa to, da ima ta mačkin kamero za vzvratno vožnjo :)